Opinie Pacjentów

Naszym umiejętnością i wiedzy zaufał Krzysztof Krawczyk z żoną.

Modent
4.7
Based on 26 reviews
powered by Google
Kornelia Chyrek
Kornelia Chyrek
09:39 20 Apr 20
Moim zdaniem gabinet stomatologiczny Modent, a w szczególności Pani Ola zasługują na najlepszą opinie. Do... gabinetu trafiłam z ogromnym bólem zęba i pomimo późnej pory i odległych terminów znaleźli czas, aby ulżyć mi w bólu. Trafna diagnoza, szybka reakcja i po bólu. Szczerze polecam. Najlepsi specjaliści w mieście.czytaj więcej
Luk Ray
Luk Ray
19:08 13 Aug 19
Muszę przyznać, ze długo korzystałem z usług gabinetu, ale to co ostatnimi czasy się tam dzieje, to jakieś... nieporozumienie. Miesiąc temu byłem na kontroli i okazało się ze trzeba wyleczyć zęba. Na wizycie ząb został zrobiony, ale po 5 dniach pojawił się ogromny ból. Zatem zadzwoniłem i zostałem z łaska Pani z recepcji przyjęty. Pani Doktor rozwierciła ponownie i stwierdziła ze wszystko jest Ok, po czym powiedziała ze mam się umówić na założenie wypełnienia a teraz zrobi mi zęba tylko doraźnie....Po założeniu wypełnienia ząb nadal nie dawał mi żyć, lecz Pani z recepcji skutecznie mnie zbywała. Serdecznie pozdrawiam cała załogę i życzę wszystkiego dobrego.czytaj więcej
Zdzislawa Zieminska
Zdzislawa Zieminska
21:38 13 Jul 19
Byłam już pacjentką wielu lekarzy dentystów w Tczewie i zawsze ze strachem i niepewnością siadałam na... fotelu.Pewnego razu trafiłam do tej kliniki do Pani doktor Małgorzaty i już nigdy nie pójdę do kogoś innego. Profesjonalna i rzetelna obsługa. Doktor Gosia wyleczyła moje zęby a także mnie z traumy przed dentystą.czytaj więcej
Karolina K
Karolina K
13:12 10 Jul 19
Bardzo polecam Pania Bartnik, zna się na swojej pracy. Dokładna i sumienną stomatolog. Za każdym razem wszystko mam... idealnie zrobione. Bardzo wysoka jakość usług.czytaj więcej
Magdalena Zdanowska
Magdalena Zdanowska
16:11 21 May 19
Polecam,super personel.
Wald-Service Video-Audio
Wald-Service Video-Audio
23:31 06 Oct 18
Nie rozumiem. Ten gabinet stomatologiczny jest najlepszy w naszym mieście. Kilka lat temu przyjęła mnie Pani... stomatolog na szybką ekstrakcję zęba. Nikt nie chciał tego zrobić w Tczewie. Pani była niezwykle fachowa z niesamowitą wrażliwością. Wielokrotnie używała znieczulenia jak też pomocy pielęgniarki. Czułem wtedy fachowość i niesamowitą wiedzę. Mam nadzieję, że załoga gabinetu jest dzisiaj równie perfekcyjna.PozdrawiamPotrzebujący pacjent.czytaj więcej
Zobacz wszystkie opinie
Modent Pro Kwidzyn
4.6
Based on 18 reviews
powered by Facebook
Greta Bogacka
Greta Bogacka
2020-03-10T18:06:46+0000
Jestem zachwycona podejściem Pani Karoliny do małego pacjenta, była bardzo troskliwa. Dziękuje i polecam <3
Piotr Wojciechowski
Piotr Wojciechowski
2019-12-05T11:51:16+0000
Gorąco polecam!!! Uzdrawiają zęby 😁 i pomagają tczewskim koszykarzom, małym i dużym.⛹️‍♂️... Dziękujemy za Wszystko !!! 🏀⛹️‍♂️🏀read more
Kasia Kupiecka
Kasia Kupiecka
2019-11-20T10:49:17+0000
Byłam z dzieckiem i polecam. Super podejście do malego pacjenta. 👍
Monika Kurowska
Monika Kurowska
2019-10-26T19:49:30+0000
Mila atmosfera ,bez bólu i ceny spoko tyle z plusów. Większość zębów do poprawki bo wypełnienia nieszczelne😥
Marzena Adamek
Marzena Adamek
2019-10-21T21:22:34+0000
Polecam.Miła I fachowa obsluga.Przede wszystkim bez bólu.🙂
Zaneta Wroblewska
Zaneta Wroblewska
2019-08-14T14:18:58+0000
Dziękuję bardzo pani Karolinie D. za nowy usmiech oraz calemu zespolowi za wiele godzin......dobra robota.....😘
Adam Ludew
Adam Ludew
2019-06-18T21:17:56+0000
Bardzo mila i fachowa obsluga ..polecam
Joanna Prośniewska
Joanna Prośniewska
2019-05-26T18:53:21+0000
Najlepszy stomatolog w Tczewie- Pani dr Małgorzata Bartnik. Reszta personelu również bardzo profesjonalna i miła.... Serdecznie polecam!read more
Katarzyna Waga
Katarzyna Waga
2019-04-10T20:41:32+0000
WitamChciałabym podzielić się opinią w firmie .Leczy się w niej moja cała rodzina-4 osoby.Kazda z osób u innej... pani doktor i same dobre wrażenia.Cenię fachowość,doractwo, punktualność i wspaniałą atmosferę. Pozdrawiam😁read more
Aga D-ska
Aga D-ska
2019-01-31T16:57:41+0000
Zero podejścia do dzieci, nie wykonano usługi a pieniądze musiałam zapłacić. Będę odradzać wszystkim
Iga Idżi
Iga Idżi
2018-08-23T13:38:08+0000
Pełen profesjonalizm, doskonały zespół. 💯/💯. Aż chce się wracać. Gratuluję!!!
Wiesława Cichowicz
Wiesława Cichowicz
2017-07-10T13:54:24+0000
Polecam i zachęcam. Skorzystajcie a nie pożałujecie. Od momentu przekroczenia progu MODENT - PRO poprzez Recepcję... (miła obsługa, pozdrawiam panią Andżelikę) aż do wygodnego ułożenia się w fotelu w gabinecie (pozdrawiam pana doktora) i tym co się dalej dzieje (bez bólu) to balsam i relaks. Profesjonalizm, serdeczność ale przede wszystkim wielka kultura.read more
Magdalena Sa-j
Magdalena Sa-j
2018-05-16T10:46:23+0000
Jestem MEGA pozytywnie zaskoczona - nigdy nie czułam się tak komfortowo podczas wizyty u stomatologa jak dzisiaj!!!... Pełen profesjonalizm - już wiem, że zostanę tam na dłużej 🙂read more
Monika Noga
Monika Noga
2018-04-20T13:41:06+0000
Sylwia Sylwia
Sylwia Sylwia
2018-04-19T10:12:48+0000
Ja również polecam mnie akurat leczy dr Turoń leczy mi zęby po innych stomatologach to znaczy naprawia�
Hanna Hanna
Hanna Hanna
2018-03-28T16:37:36+0000
Aleksandra Griffin
Aleksandra Griffin
2018-03-05T13:36:44+0000
Dziś byłam u pani Izabeli Wiśniewskiej cudowna dentystka otrzymałam profesjonalną poradę na temat niedoleczonego... zęba I przy okazji wykryła innego zęba do leczenia I szybko go wyleczyła polecam w 100%read more
Justyna Woźniak
Justyna Woźniak
2018-03-02T19:47:46+0000
Szczerze polecam bardzo profesjonalne ciepłe podejście do pacjenta.
Małgorzata Szmaglińska
Małgorzata Szmaglińska
2018-02-23T15:43:14+0000
Przeczytałam wszystkie recenzje i podpisuję się obiema rękami ��Od siebie dorzucę- laurka za cierpliwość... ���read more
Ola Grajewska
Ola Grajewska
2018-01-25T19:56:43+0000
Joasia Licznerska
Joasia Licznerska
2018-01-14T20:49:28+0000
Ewelina Laskowska
Ewelina Laskowska
2017-12-27T18:45:08+0000
Sylwia Kiempska
Sylwia Kiempska
2017-11-23T15:11:47+0000
Mi Na
Mi Na
2017-10-11T06:59:43+0000
Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Dziękuję pani Oli za ratowanie moich zębów . Pani w rejestracji ,... bardzo uprzejma i rzeczowa ( z resztą cały personel mega sympatyczny �)read more
Tomasz Grodecki
Tomasz Grodecki
2017-10-02T18:28:09+0000
Julita Kolinska
Julita Kolinska
2017-09-28T17:50:49+0000
Bardzo dobry kontakt, pani z rejestracji informuje telefonicznie dzień wcześniej o umówionej wizycie. Zabiegi... stomatologiczne w Modent Pro to sama przyjemność 😉 a ząbki oddane w ręce specjalistów . Polecam!read more
Alice Ka
Alice Ka
2017-07-11T18:01:29+0000
Marzena Szilling
Marzena Szilling
2017-06-21T14:19:29+0000
Super firma!Przyjaźni ludzie...polecam!
Marietta Borowska
Marietta Borowska
2017-05-31T16:56:58+0000
Zdecydowanie polecam. Dzieci z chęcią i bez stresu chodzą na wizyty. Bardzo miła atmosfera
Jadwiga Stąpor
Jadwiga Stąpor
2017-05-27T15:02:53+0000
Byłam i osobiście sprawdziłam . Bardzo profesjonalna klinika. Następna wizyta w czerwcu . Bardzo podoba mi się... podejście do pacjenta - ogólnie polecam wszystkim . Oceniam tę klinikę bardzo pozytywnie.read more
Katarzyna Cymerman
Katarzyna Cymerman
2017-05-25T18:03:26+0000
Jestem bardzo zadowolona.
Monika Przychodzien
Monika Przychodzien
2017-05-23T15:18:49+0000
Bardzo profesjonalna obsługa.wszystko szybko i sprawnie.Polecam serdecznie!
Monika Mechlińska
Monika Mechlińska
2017-04-29T06:28:02+0000
Jan Mich
Jan Mich
2017-04-20T17:01:03+0000
Andrzej Wietecha
Andrzej Wietecha
2017-04-16T06:25:36+0000
Karolina Rejkowicz
Karolina Rejkowicz
2017-04-10T12:26:32+0000
Karolina Boruch
Karolina Boruch
2017-04-10T08:49:43+0000
Robert Olszowiec
Robert Olszowiec
2017-04-10T07:47:45+0000
Anna Grodecka
Anna Grodecka
2017-04-09T16:58:59+0000
Polecam córeczka zadowolona bez strachu idzie na kolejne wizyty 😁
Mariusz Rybka
Mariusz Rybka
2017-04-09T12:07:04+0000
Polecam!
Agnieszka Aga
Agnieszka Aga
2017-04-09T10:49:20+0000
Aldona Krall
Aldona Krall
2017-04-09T08:59:39+0000
Jolanta Szwedowicz Turon
Jolanta Szwedowicz Turon
2017-04-09T08:53:43+0000
Krzychu Kania
Krzychu Kania
2017-04-09T08:09:09+0000
Bardzo profesjonalne podejście do klienta, dzień przed każda wizyta telefon od Pani z recepcji przypominający o... wizycie, bardzo przyjazna atmosfera 🙂 człowiek u innych stomatologów przechodził traumę już w poczekalni, a tutaj - pełen luz 🙂 polecam tą klinikę każdemu znajomemu bo na prawdę warto ! 🙂read more
Alicja Przyłuska
Alicja Przyłuska
2017-04-09T08:01:21+0000
Przemek Mielniczek
Przemek Mielniczek
2017-04-09T07:45:56+0000
Małgorzata Oniszczuk-Turoń
Małgorzata Oniszczuk-Turoń
2017-04-09T07:43:04+0000
Polecam !!!! Podejście do dzieci pierwsza klasa !!! Profesjonalnie i bardzo miła atmosfera !!! Pozdrawiam Panią... Andżelikę z recepcji �read more
Next Reviews

Umów się na konsultacje

Wyrażam zgodę na kontakt w celach świadczenia usług medycznych. Pełna treść zgody tutaj. (obowiązkowe)
Wyrażam zgodę na kontakt w celach marketingowych. Pełna treść zgody tutaj.

Po wysłaniu formularza nasza recepcjonistka niezwłocznie skontaktuje się z Tobą w celu ustalenia terminu wizyty.
Poradnik-szablon2
10 rzeczy, które musisz wiedzieć,
zanim wybierzesz swojego dentystę