Opinie Pacjentów

Naszym umiejętnością i wiedzy zaufał Krzysztof Krawczyk z żoną.

Ania Rusowicz znalazła się w gronie naszych zadowolonych Pacjentów.

Modent Pro Kwidzyn
4.9
Based on 40 reviews
napędzany przez Facebook
Monika Durmaj
Monika Durmaj
2021-09-03T16:00:24+0000
Gorąco Polecam ,Pełen profesjonalizm i super podejście do Pacjenta ☺
Greta Bogacka
Greta Bogacka
2020-03-10T18:06:46+0000
Jestem zachwycona podejściem Pani Karoliny do małego pacjenta, była bardzo troskliwa. Dziękuje i polecam <3
Piotr Wojciechowski
Piotr Wojciechowski
2019-12-05T11:51:16+0000
Gorąco polecam!!! Uzdrawiają zęby 😁 i pomagają tczewskim koszykarzom, małym i dużym.⛹️‍♂️ Dziękujemy za Wszystko !!!... 🏀⛹️‍♂️🏀czytaj więcej
Kasia Kupiecka
Kasia Kupiecka
2019-11-20T10:49:17+0000
Byłam z dzieckiem i polecam. Super podejście do malego pacjenta. 👍
Monika Kurowska
Monika Kurowska
2019-10-26T19:49:30+0000
Mila atmosfera ,bez bólu i ceny spoko tyle z plusów. Większość zębów do poprawki bo wypełnienia nieszczelne😥
Marzena Adamek
Marzena Adamek
2019-10-21T21:22:34+0000
Polecam.Miła I fachowa obsluga.Przede wszystkim bez bólu.🙂
Zaneta Wroblewska
Zaneta Wroblewska
2019-08-14T14:18:58+0000
Dziękuję bardzo pani Karolinie D. za nowy usmiech oraz calemu zespolowi za wiele godzin......dobra robota.....😘
Adam Ludew
Adam Ludew
2019-06-18T21:17:56+0000
Bardzo mila i fachowa obsluga ..polecam
Joanna Prośniewska
Joanna Prośniewska
2019-05-26T18:53:21+0000
Najlepszy stomatolog w Tczewie- Pani dr Małgorzata Bartnik. Reszta personelu również bardzo profesjonalna i miła.... Serdecznie polecam!czytaj więcej
Katarzyna Waga
Katarzyna Waga
2019-04-10T20:41:32+0000
WitamChciałabym podzielić się opinią w firmie .Leczy się w niej moja cała rodzina-4 osoby.Kazda z osób u innej pani... doktor i same dobre wrażenia.Cenię fachowość,doractwo, punktualność i wspaniałą atmosferę. Pozdrawiam😁czytaj więcej
Iga Idżi
Iga Idżi
2018-08-23T13:38:08+0000
Pełen profesjonalizm, doskonały zespół. 💯/💯. Aż chce się wracać. Gratuluję!!!
Magdalena Sa-j
Magdalena Sa-j
2018-05-16T10:46:23+0000
Jestem MEGA pozytywnie zaskoczona - nigdy nie czułam się tak komfortowo podczas wizyty u stomatologa jak dzisiaj!!!... Pełen profesjonalizm - już wiem, że zostanę tam na dłużej 🙂czytaj więcej
Monika Noga
Monika Noga
2018-04-20T13:41:06+0000
Hanna Hanna
Hanna Hanna
2018-03-28T16:37:36+0000
Aleksandra Griffin
Aleksandra Griffin
2018-03-05T13:36:44+0000
Dziś byłam u pani Izabeli Wiśniewskiej cudowna dentystka otrzymałam profesjonalną poradę na temat niedoleczonego zęba I... przy okazji wykryła innego zęba do leczenia I szybko go wyleczyła polecam w 100%czytaj więcej
Justyna Woźniak
Justyna Woźniak
2018-03-02T19:47:46+0000
Szczerze polecam bardzo profesjonalne ciepłe podejście do pacjenta.
Małgorzata Szmaglińska
Małgorzata Szmaglińska
2018-02-23T15:43:14+0000
Przeczytałam wszystkie recenzje i podpisuję się obiema rękami ��Od siebie dorzucę- laurka za cierpliwość ���
Ola Grajewska
Ola Grajewska
2018-01-25T19:56:43+0000
Joanna Janczak
Joanna Janczak
2018-01-14T20:49:28+0000
Julita Kolinska
Julita Kolinska
2017-09-28T17:50:49+0000
Bardzo dobry kontakt, pani z rejestracji informuje telefonicznie dzień wcześniej o umówionej wizycie. Zabiegi... stomatologiczne w Modent Pro to sama przyjemność 😉 a ząbki oddane w ręce specjalistów . Polecam!czytaj więcej
Alicja Serocka-Kaza
Alicja Serocka-Kaza
2017-07-11T18:01:29+0000
Marzena Szilling
Marzena Szilling
2017-06-21T14:19:29+0000
Super firma!Przyjaźni ludzie...polecam!
Marietta Borowska
Marietta Borowska
2017-05-31T16:56:58+0000
Zdecydowanie polecam. Dzieci z chęcią i bez stresu chodzą na wizyty. Bardzo miła atmosfera
Jadwiga Stąpor
Jadwiga Stąpor
2017-05-27T15:02:53+0000
Byłam i osobiście sprawdziłam . Bardzo profesjonalna klinika. Następna wizyta w czerwcu . Bardzo podoba mi się... podejście do pacjenta - ogólnie polecam wszystkim . Oceniam tę klinikę bardzo pozytywnie.czytaj więcej
Katarzyna Cymerman
Katarzyna Cymerman
2017-05-25T18:03:26+0000
Jestem bardzo zadowolona.
Monika Przychodzien
Monika Przychodzien
2017-05-23T15:18:49+0000
Bardzo profesjonalna obsługa.wszystko szybko i sprawnie.Polecam serdecznie!
Jan Mich
Jan Mich
2017-04-20T17:01:03+0000
Andrzej Wietecha
Andrzej Wietecha
2017-04-16T06:25:36+0000
Karolina Rejkowicz
Karolina Rejkowicz
2017-04-10T12:26:32+0000
Karolina Boruch
Karolina Boruch
2017-04-10T08:49:43+0000
Robert Olszowiec
Robert Olszowiec
2017-04-10T07:47:45+0000
Anna Grodecka
Anna Grodecka
2017-04-09T16:58:59+0000
Polecam córeczka zadowolona bez strachu idzie na kolejne wizyty 😁
Mariusz Rybka
Mariusz Rybka
2017-04-09T12:07:04+0000
Polecam!
Agnieszka Aga
Agnieszka Aga
2017-04-09T10:49:20+0000
Aldona Krall
Aldona Krall
2017-04-09T08:59:39+0000
Yola Shwedowich Turoń
Yola Shwedowich Turoń
2017-04-09T08:53:43+0000
Krzychu Kania
Krzychu Kania
2017-04-09T08:09:09+0000
Bardzo profesjonalne podejście do klienta, dzień przed każda wizyta telefon od Pani z recepcji przypominający o... wizycie, bardzo przyjazna atmosfera 🙂 człowiek u innych stomatologów przechodził traumę już w poczekalni, a tutaj - pełen luz 🙂 polecam tą klinikę każdemu znajomemu bo na prawdę warto ! 🙂czytaj więcej
Alicja Przyłuska
Alicja Przyłuska
2017-04-09T08:01:21+0000
Przemek Mielniczek
Przemek Mielniczek
2017-04-09T07:45:56+0000
Małgorzata Oniszczuk-Turoń
Małgorzata Oniszczuk-Turoń
2017-04-09T07:43:04+0000
Polecam !!!! Podejście do dzieci pierwsza klasa !!! Profesjonalnie i bardzo miła atmosfera !!! Pozdrawiam Panią... Andżelikę z recepcji �czytaj więcej
Następne recenzje

Umów się na konsultacje

    Wyrażam zgodę na kontakt w celach świadczenia usług medycznych. Pełna treść zgody tutaj. (obowiązkowe)

    Wyrażam zgodę na kontakt w celach marketingowych. Pełna treść zgody tutaj.

    Po wysłaniu formularza nasza recepcjonistka niezwłocznie skontaktuje się z Tobą w celu ustalenia terminu wizyty.
    10 rzeczy, które musisz wiedzieć,
    zanim wybierzesz swojego dentystę